Sivut

lauantai 12. kesäkuuta 2021

VaalipäiväKevään hieno projekti saapuu huomenna päätökseen. Keskustalaisten ministerien tukena tekemäni päivätyön rinnalla on ollut hienoa laittaa myös itsensä likoon.

Turuilla, toreilla ja somessa on tullut tavattua lukuisia vantaalaisia. Kohtaamista on tarttunut matkaan lukuisia uusia ideoita.

Pyydänkin huomenna nöyrästi vantaalaisten tukea, jotta pääsisin valtuutettujen ja luottamushenkilöiden porukkaan, joka on ratkaisemassa kaupunkimme yhteisiä haasteita. Vaalinumeroni on 464!

Yleisesti näihin vaaleihin käydään mielenkiintoisista asetelmista - niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin. Puolueiden kannatuslukemisssa on tapahtunut suuria muutoksia. Moni empii vielä omaa ehdokastaan. Kuntaavaalien tulos ratkaistaankin huomenna äänestyspaikoilla.

Oma puolueeni Keskusta on virittämässä vaalien loppusuoralla todellista yllätystä. Keskustan listoilta löytyy luotettavia ihmisiä, joille on helppo antaa äänensä. Näin on myös meillä Vantaalla, jossa Keskustalla on monipuolinen 61 ehdokkaan kattaus eri puolilta kaupunkia ja eri ammattiryhmistä tulevista ihmisistä.

Näiden vaalien harmittava tunnuspiirre on ollut puolueiden ja ehdokkaiden välisten erojen korostaminen. Liian monelle ehdokkaalle tuntuu tärkeämmältä olla oikeassa kuin tehdä ratkaisuja.

Oma poliittinen ohjenuorani on, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus tehdä parempia asioita. Oman selustan tai asemien turvaamisella ei pötkitä pitkälle, eikä rakenneta parempaa kaupunkia.

Vantaalla tarvitaankin enemmän yhdessä tekemisen meininkiä. Kaikista puolueista löytyy onnea  poliitikkoja, joilla on ratkaisukeskeinen ja tulevaisuuteen katsova ote. Tämän pohjalta on hyvä lähteä ratkomaan  Vantaan yhteisiä haasteita, jotka ovat koronan myötä kasvaneet hyvinkin suuriksi.

Viimeiset esitteet on jaettu ja vaalityö on tehty. Ansaitun lauantaisaunan myötä jännitämään huuhkajien historiallista EM-ottelua!

Ei kommentteja: